Besplatna dostava iznad 130 €

Zamislite da su hlače za posao tako udobne, nećete ih željeti skinuti. Hlače MASCOT® ADVANCED izrađene su od četverostrukog rastezljivog materijala koji pruža osjećaj krajnje slobode kretanja.

Višenamjenski materijal kombinira kvalitetu rastezanja s malom težinom i velikom trajnošću. Nema više teških i krutih hlača za rad. Da li vam posao zahtijeva da ste u položaju koji je neizvediv u radnim hlačama? MASCOT Advanced radne hlače rastežu se gdje je potrebno. "Ne osjećate da ih nosite" bila je reakcija jednog od obrtnika koji je testirao hlače. Mekani, elastični materijal koji prati kretnje tijela čini hlače gotovo kao drugom kožom. MASCOT® ADVANCED hlače dolaze u sorti s elastičnim i vrlo izdržljivim džepovima te umetcima za koljena, dobro raspoređenim CORDURA® džepovima, trakama za alat i manjim zatvorenim džepovima za mobitel, naočale, posjetnice itd.

Ako tijekom dana trebate prozračna koljena, hlače imaju ventilacijske kanale koji se lako mogu otvoriti za pokretanje protoka zraka.

Izaberite između brojnih kombinacija, pronađite MASCOT® ADVANCED hlače u sedam različitih boja, brojnih veličina i tri duljine nogu. Mogućnost pronalaženja ispravne duljine nogu unutar tri standardne duljine noge MASCOT-a omogućuje džepovima i drugim značajkama da budu postavljeni na pravom mjestu.

U asortimanu radne odjeće, pored tradicionalnih dugih hlača, naći ćete i ¾ duljine hlača i kratke hlače s odvojivim džepovima. Sve vrste su izrađene od jedinstvenog četverosmjernog rastezljivog materijala koji vam daje udobnost na jedan potpuno novi način.

Provjerite naš asortiman MASCOT ADVANCED radne odjeće:

  1. MASCOT ADVANCED 4-way Stretch radne hlače
  2. MASCOT ADVANCED 4-way Stretch radne hlače s dodatnim džepovima
  3. MASCOT ADVANCED Stretch radne hlače s ojačanim koljenima
  4. MASCOT ADVANCED Stretch kratke radne hlače
  5. MASCOT ADVANCED CLIMASCOT jakna
  6. MASCOT ADVANCED Lagani prsluk CLIMASCOT
  7. MASCOT ADVANCED Polo majica kratkih rukava

Latest Stories