Besplatna dostava iznad 130 €

Zaposlenici u obrtu, građevinarstvu i industriji čine velike zahtjeve za njihovom radnom odjećom. Prema izvještaju, MASCOT čini razliku tako što obraća pozornost na visoke zahtjeve korisnika radne odjeće. Istina o radnoj metodi tvrtke i sloganu “Testirano za posao”, proizvodi su uvijek razvijeni za ciljne skupine: »Ova metodologija osigurava da se MASCOT-ova odjeća za radno mjesto proaktivno susreće i premašuje potrebe kupaca u smislu potrebnih značajki, funkcionalno i estetski , što je rezultiralo visokim zadovoljstvom kupaca “, kaže analiza Frost & Sullivan.

Pečat kao potvrda radne metode

Zajedno s ostalim članovima uprave, direktor tvrtke MASCOT, Michael Grosbøl, otišao je u London kako bi dobio nagradu. On objašnjava zašto je posebno zadovoljan primanjem nagrade koja poboljšava kvalitetu proizvoda i inovaciju proizvoda. »Industrija odjeće sastoji se od mnogih proizvođača i dobavljača radne odjeće, a natjecanje je duboko. Stoga je čast da Frost & Sullivan naglašava MASCOT kao najbolju svjetsku ponudu ciljanoj skupini za isporuku kvalitetnih i budućih proizvoda. Ja ga vidim kao pečat odobrenja MASCOT-ovog fokusa za proizvodnju najboljih ali ne i najjeftinijih proizvoda. Radna odjeća koja dugo traje i koja se na svaki način izvodi i prilagođava svakodnevnom životu kupaca, daje našim klijentima vrijednost – kratkoročno i dugoročno – kaže Michael Grosbøl. Dodaje da je nagrada također prepoznala način na koji MASCOT razvija proizvode s mantrom »Ne slijedimo trend, mi ga stvaramo«.

Kvaliteta je namjerna strategija

Visoka kvaliteta proizvoda osigurava se kroz program tvrtke TESTED TO WORK, gdje su proizvodi prošli temeljitu kontrolu kvalitete prije, tijekom i nakon proizvodnje. Velika većina MASCOT proizvoda proizvedena je u vlastitim tvornicama certificiranih tvrtki u Vijetnamu i Laosu. U MASCOT-ovoj tvornici Vijetnama samo 70 ljudi zaposleno je isključivo radi provjere kakvoće proizvoda. Osim pozitivnog utjecaja na kvalitetu proizvoda, MASCOT-ove tvornice također pružaju kupcima priliku za odabir proizvoda proizvedenih u tvornicama s dokumentiranom društveno odgovornom proizvodnjom.

Ne samo proizvodi, već i rješenja

»Beskompromisni stav prema kvaliteti MASCOT-a povezan je sa svojom strateškom odlukom da isporučuju najbolje radne odjeće nego i najbolja rješenja za radnu odjeću koja olakšava pronalaženje i kupnju pravih proizvoda – i za distributere i krajnje korisnike« Frost & Sullivan navodi u izvješću. Prema Frost & Sullivanu to je faktor uspjeha u industriji, servisna rješenja, učinkovita logistika i pouzdanost isporuke su jednako važni za kupce. U ovom području, MASCOT je također među vodećim tvrtkama u industriji odjeće s nagrađenim e-commerce rješenjima za distributere i krajnje korisnike.

MASCOT je uvjerljiv u svim područjima

Temelj za odabir MASCOT-a bio je sveobuhvatno izvješće Frost & Sullivan o europskom tržištu rada i uz analizu najrelevantnijih proizvođača od 360 stupnjeva. U svakom aspektu analize, MASCOT je bio uvjerljiv u industriji, ne samo zahvaljujući »snažnom fokusu na kvalitetu, dizajn i rješenja koja su orijentirana na kupce«. Michael Grosbøl obećava da u budućnosti možete imati visoka očekivanja od MASCOT-a: »Čast nam je što primamo tako časnu nagradu. Ali to nas ne usporava. Naprotiv, s entuzijazmom ćemo nastaviti u istom strateškom smjeru i pokušati proširiti naše vodstvo stvaranjem rješenja za radna odijela koja pružaju korist našim klijentima kvalitetom, investicijama i inovacijama. 

Latest Stories