O nama

Tvrtka Prosco d.o.o. osnovana je s ciljem da postane vodeći distributer osobnih zaštitnih sredstava i industrijske opreme u Hrvatskoj. Želimo pridobiti naše partnere kvalitetom proizvoda i usluga koje u kombinaciji omogućuju kvalitetno i sigurno poslovanje svake tvrtke. Distributeri smo mnogih svjetski priznatih brandova što možete vidjeti u nastavku.

Ulažemo znanje, iskustvo i trud kako bismo zadovoljili cjelokupne potrebe naših klijenata. Taj cilj ostvarujemo nudeći širok asortiman raspoloživih proizvoda dostupnih svim našim kupcima. Pri tome posebnu pažnju pridajemo stalnom pružanju visoke kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo, dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima te pristupačnom odnosu s kupcima te takvim partnerskim odnosom gradimo dugoročnu i kvalitetnu suradnju s našim partnerima. Svjesni smo važnosti kvalitete proizvoda/usluge za uspjeh poslovanja, stoga ćemo cijeniti svaku kritiku i prijedlog

Sjedište tvrtke PROSCO 

Sjedište i maloprodajni centar tvrtke PROSCO nalazi se u samom središte Zagreba u ulicu Capraškoj 6. Maloprodajni centar nalazi se u prizemlju poslovnom centra C6 i proseže se na nešto više od 200 kvadratnih metara.

Podaci o tvrtki:

PROSCO d.o.o.
Capraška 6, 10 000 Zagreb
OIB: 49214003489
Tel: +385 1 3099 607
Email: info@prosco.hr