16. prosinac 2015 – Iselin, NJ – Ansell, globalni lider u rješenjima za zaštitu, daje radnicima bolje prianjanje s novim AlphaTec 58-128, lagana dugačka rukavica s optimalnim performansama i fleksibilnosti za radnike izložene nadražujućim kontaktnim tekućinama na radnom mjestu.

Nova rukavica ima Ansell GRIP ™ tehnologiju, koja nudi preciznije rukovanje malih uljnim ili vlažnih dijelovima, pomaže da se ruke oslobode umora i poboljšavaju spretnost, sigurnost i produktivnost.


Što je novo u kemijskoj zaštiti

AlphaTec 58-128 je dizajniran s tankom tehnologijom nitrila kako bi osigurali barijeru za vrhunsku ručnu zaštitu od ulja i ostalih tekućina koje su nadražujuće, uključujući selektivne kemijske rizike s zaštitom podlaktice zbog prskanja. Ergonomska konstrukcija kombinira fleksibilno otvorenim tkanjem i rastezljivom nitrilnom formulacijom premaza te pružaju bolju vještinu i taktilnost za dugotrajno trošenje. Dizajnirana za održavanje razine udobnosti, rukavica odgovara obliku nositelja, omogućuje prirodno kretanje i smanjuje umor ruku.

“Otkrili smo da radnici koji rukuju s kemikalijama na dnevnoj bazi sve više imaju poterbu za kvalitetnom kemijskom zaštitom, ali i kompromis udobnosti, spretnosti ili taktilnosti”, rekao je Steve Genzer, predsjednik i generalni direktor Ansell industrije Global Business Unit. “Radnici u ovom okruženju trebaju rukavicu koja potiče prirodno kretanje i smanjuje umor ruku jednako kao i oni koji trebaju zaštitu od kemikalija, što je razlog zašto smo ponosni predstaviti AlphaTec 58-128.”

Ansell AlphaTec 58-128 rukavice dostupne su u pet veličina, te su idealne u različitim industrijama, uključujući kemijsku, strojnu, metaloprerađivačku, automobilsku i poljoprivrednu.

Za više informacija o AlphaTec 58-128 rukavicama i drugim proizvodima iz AlphaTec linije, referenca na raspolaganju su putem telefona ili e-mail-a Vaš PROSCO tim koji će brzo odgovoriti na sve Vaše upite.