Izbornik
Košarica

PLANAM Plaline radna jakna

PLANAM Plaline radna jakna
-20 %
PLANAM Plaline radna jakna
Dostupno:
Dan-a
Sat-i
Min
Sek
359,60kn
449,50kn
Bez poreza: 287,68kn
  • Model: 2500-2507

Dostupne opcije

Linija PLANAM proizvoda karakterizira njihovu veliku raznolikost pogodnu za bilo koji posao ili vremensku situaciju. Ipak, uvjeti nisu uvijek konstantni. Ponekad je sunčano, ponekad pada kiša. Ponekad si vani, ponekad si unutra. U tom slučaju Plaline Radna odjeća dobar je izbor.Zbirka se sastoji od moderne radne odjeće koja je posebno vremenski otporna za hladnije dane. Idealna kombinacija za svako godišnje doba, bez obzira na vrijeme. Svi modeli impresionirati će Vas zahvaljujući modernom dizajnu, visoke kvalitete izrade sa kvalitetnim materijalima i brojnim dizajnerskim značajkama kao što je mnoštvo džepova. Radna odjeća izrađena je od inovativnih tkanina što čini odjeću posebnom za nošenje. Prozračne karakteristike dodatno osiguravaju izvanrednu tjelesnu klimu. Dizajniran u skladu s potvrdom o UV zaštiti "Protect 80", Plaline dodatno osigurava optimalnu zaštitu kože u ljetnim mjesecima. Na taj način ćete ostati na suncu 80 puta duže nego bez zaštite. Reflektirajuće trake napravljene od 3M ™ Scotchlite ™ reflektirajućih materijala osiguravaju dobru vidljivost i sigurnost u mraku. Rizik od nesreća znatno je smanjen. Još jedan bonus bod je certifikat prema Öko-Tex Standard 100, što jamči da se sve sirovine koriste - od tkanine do konca - te ne sadrže toksine i na taj način su posebni za Vašu kožu.

2 bočna džepa s preklopima i tisak privjescima, 1 džep na lijevoj strani s preklopom i čičak zatvaračem, bočni džepu na desnoj strani, džep za mobilni telefon na desnoj strani, 2 držača za olovku, podesive manžete s gumbom, skriveni prednji cif, podignuti ovratnik, podesiv pojas sa čičkom, džep na rukavu na lijevoj strani, reflektirajuće trake kao mjera sigurnosti, 2 kutije nabora na leđima, ventilacijski prorez na leđima.

Materijal
Glavna boja: 65 % polyester, 35 % pamuk
prosječno 280 g/m², prozračan
Kontrast boja: 65 % polyester, 35 % pamuk
prosječno 280 g/m²
Sigurnosna svojstva: Reflektirajuće trake 3M™ Scotchlite™ reflektirajući materijal 8910 srebrni

Boja:
2500 - Crna
2506 - Siva
2502 - Tamno plava
2501 - Plava
2505 - Zelena
2507 - Crvena
2504 - Bež
2503 - Bijela

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju
KOLAČIĆI
Kako bi Vam ponudili potpunu funkcionalnost na društvenim mrežama i personaliziranim društvenim medijima, tvrtka PROSCO od Vas tražimo da prihvatite kolačiće. Da biste dobili više informacija o ovim kolačićima i obradi Vaših osobnih podataka, provjerite naša Pravila o privatnosti i kolačićima. Tamo nudimo više informacija o funkcionalnosti kolačića te svrsi izvedbe i poboljšanja doživljaja PROSCO novosti i ponude. Prihvaćate li ove kolačiće i uključenu obradu osobnih podataka?. Izjava o privatnosti.