Izbornik
Košarica

Zimske kape

Zimske kape iz našeg programa pretežno su njemačkog proizvođača Planam i iznimno visoke kvalitete. Zimske kape mogu biti od flisa ili pletene te kombinacija dva ili više materijala. Povjerite nam svoje radne uvijete i preporučit ćemo Vam model kape koji bi Vam najviše odgovarao. Na sve proizvode možemo ponuditi izradu vezenog logotipa Vaše tvrtke kako bi Vaši djelatnici bili prepoznatljivi prilikom obavljanja svojih djelatnosti. Pripremite se za zimsku sezonu. Za sve ostale zahtjeve slobodno nas kontaktirajte.

Proizvođač: Planam Model: 6010-6015
Materijal:- 100% poliester- flisOpis:- dvostruki obod za dodatnu zaštitu preko ušiju i čela- boje lako koordinirati s puno PLANAM predmeta..
41,50kn
Bez poreza:33,20kn
Proizvođač: Planam Model: 6030-6032
Materijal:100% akrilOpis:- dodatna zaštita na ušima i čelu- rastezljiva..
42,50kn
Bez poreza:34,00kn
Prikazano 1 do 2 od 2 (1 stranica)
KOLAČIĆI
Kako bi Vam ponudili potpunu funkcionalnost na društvenim mrežama i personaliziranim društvenim medijima, tvrtka PROSCO od Vas tražimo da prihvatite kolačiće. Da biste dobili više informacija o ovim kolačićima i obradi Vaših osobnih podataka, provjerite naša Pravila o privatnosti i kolačićima. Tamo nudimo više informacija o funkcionalnosti kolačića te svrsi izvedbe i poboljšanja doživljaja PROSCO novosti i ponude. Prihvaćate li ove kolačiće i uključenu obradu osobnih podataka?. Izjava o privatnosti.