Termotisak

Termotisak pogodan je za sve vrste tekstilnih materijala?

Termotisak robustan je i izdržljiv tisak posebnom folijom koji svojim širokim spektrom boja i različitim oblicima nudi puno mogućnosti za promociju Vašem brenda na gotovo svim tekstilnim proizvodima iz naše ponude. Bilo da želite tisak imena Vašem osoblja, naziv radnog mjesta te vizual Vaše tvrtke, transfer tiskom možemo ispuniti sve Vaše želje. Dodatna prednost ove tehnike je vrlo kratki rok izrade.

Font, boje i grafička priprema Vašeg vizuala ... ???

Kada imamo zahtjeve od kupaca Važan nam je angažman oko odabira vrste i veličine fonta za natpise (ime, naziv radnog mjesta itd...) te grafička priprema u vektorskom obliku. Ukoliko kupac nema odrađen vizualni identitet svojih želja, naš tim stoji na raspolaganju za usluge grafičkih vizuala i pripreme za tisak. Rok isporuke ovisi o brzini dogovara, količinama te o složenosti posla koji se zahtjeva. Tu smo da Vam pomognemo, sve što treba je kontaktirati nas :-)


Smiley face  Smiley face


Pozicije i veličine Vašeg logotipa

Za preporučene pozicije izrade termotiska možete zatražiti našu pomoć, bitne stvari kod termotiska na koje treba obratiti pozornost su pozicije u blizini patentnih zatvarača ili šavova što svakako treba izbjegavati radi dugotrajnosti tiska. Kod izrade termotiska osim široke palete boja u našoj ponudi postoji i mogućnost izrade tiska reflektirajućom folijom za opremu visoke vidljivosti koja osigurava bolju vidljivost korisnika a i same tvrtke koju korisnik zastupa. 

Smiley face  Smiley face

Ono što tehnika termotiska ne nudi je gradijent boje. Termotisak se izvodi prešanjem folije na materijal pod utjecajem topline, sama folija dolazi u različitim jednobojnim varijantama gdje nisu mogući prijelazi boja i mjenjanje nijanse. Prije donošenja konačne odluke možete se konzultirati i tražiti naš savjet, nakon uvida u dizajn Vašeg logotipa preporučiti ćemo najbolju tehnologiju za Vas. 

Osim izrade na tekstilne materijale možemo Vam ponuditi i opciju tiska folijom na plastične proizvode kao npr. radne kacige. 

Vaša želja naša je strast

Smiley face     Smiley face