Strojni vez - Štik

Brendiramo Vašu tvrtku na sve proizvode iz našeg asortimana

Ljubav na prvi pogled ostavlja najbolji dojam Vašeg poduzeća, Vaši zaposlenici su snaga Vašeg poslovanja. Brendiranje Vaše tvrtke važna je ulaznica kod Vašeg partnera i slika kompletnog poslovanja. U tu svrhu možemo napraviti nekoliko vrsta tiska, strojnog veza ili gravure Vašem logotipa, potpisa ili imena zaposlenika na profesionalnu radnu odjeću iz našeg asortimana. Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko dizajna Vašeg proizvoda budite slobodni kontaktirati naš stručni tim koji je spreman i naoružan iskustvom u ovom segmentu.

Tisak, strojni vez ili lasersko graviranje ... ???

Kod odabira vrste brendiranja važno je potražiti savjet za određenu vrstu materijala od kojeg su izrađeni Vaši proizvodi. Pojedini materijali osjetljivi su na pojedine tehnologije stoga su savjet i preporuka od iznimne važnosti. Osim tehnologije izrade logotipa važno je definirati poziciju i dimenziju logotipa na predviđena mjesta gotovog proizvoda.


  Smiley face     Smiley face


Strojni vez ili štik spada u kategoriju najpopularnije vrste brendiranja Vaših proizvoda. Prednost mu je izdržljivost pri pranju i održavanju te originalan i lijep izgled Vašeg proizvoda nakon samog brendiranja. Ono što je Važno napomenuti da pažnja mora biti usmjerena i na funkcionalnost proizvoda poslje izrade veza te tako npr. tshirt majicu nije dobro "štikati" na poziciju leđa zbog mogućnosti grebanja konca po leđima prilikom rada. Obzirom da se radi o gotovim proizvodima potrebno je prilikom odabira pozicije obratiti pažnju da je natpis ili logo Vaše tvrtke smješten dovoljno daleko od ruba konca, preklopa ili cifova radi što ljepšeg izgleda nakon izrade i mogućnosti same izrade logotipa.


Pozicije i veličine Vašeg logotipa

Preporučene pozicije za izradu strojnog veza možete pogledati na sljedećim fotografijama, naravno da postoji i opcija Vašeg odabira te individualnog dizajna te isti možemo napraviti kroz zajedničku komunikaciju prije same izrade. Kao što smo napomenuli ranije, ukoliko se radi o strojnom vezu na majice važno je napomenuti da se vez ne stavlja na leđa zbog mogućnosti grabanja završetka konca po leđima, preporučene pozicije su prsa na strani srca te rukav. Kod izrade strojnog veza na radne hlače i bluze preporučene pozicije su na nogavicu radnih hlača te na bočni ili prsni džep ili preklop džepa. Pogledajte preporučene pozicije !

Smiley face  Smiley face

Kod treger hlača najpopularnija pozicija logotipa je prsni džep ili preklop džepa, mogu se koristiti i kombinacije jedne i druge pozicije te ostalih pozicija prikazanih na slici klasičnih radnih hlača. Pozicija također ovisi i o modelu na koji želite staviti natpis te tako možemo za Vas napraviti vizual na artiklu za koji ste zainteresirani. Kod radnih jakni koriste se pozicije prednjeg prsnog džepa i leđa. Na leđima se vez može izraditi na više pozicija ovisno o želji korisnika.

Smiley face Smiley face


Odredite boju konca za izradu Vašeg logotipa

Kako bi precizno pratili Vaš dizajn i vizualni identitet Vaše tvrtke molimo Vas da nam prije izrade logotipa dostavite RAL ili Pantone boje te pozitiv i negativ opcije ukoliko se artikli naručuju u različitim bojama.


Smiley face    Smiley face