Sitotisak

Što možemo ponuditi sa uslugom tiska?

Sitotisak spada u direktnu tehniku propusnog tiska s mogućnošću tiska na različite materijale te se ujedno smatra i najstarijom tehnologijom tiska. Tisak se može raditi na ravnim i zakrivljenim materijalima te na različitim podlogama stoga ima jako široku primjenu u tekstilnoj industriji. Tiskati se može direktno na tekstil ili na transfer papir koji se kasnije termo prešama preslika na materijal pod utjecajem visoke temperature.

Tisak, strojni vez ili lasersko graviranje ... ???

Kod odabira vrste brendiranja važno je potražiti savjet za određenu vrstu materijala od kojeg su izrađeni Vaši proizvodi. U odnosu na druge tehnike tiska, sitotisak ima mogućnost nanošenja različitih debljina slojeva bojila na materijal tako da konačan otisak može biti reljefan. Karakteristike sitotiska su dugi vijek trajanja otiska, mogućnost izrade tiska na različite materijale te fleksibilnost tiskovne forme.


Smiley face    Smiley face


Pozicije i veličine Vašeg logotipa

Preporučene pozicije za izradu sitotiska možete pogledati na sljedećim fotografijama, naravno da postoji i opcija Vašeg odabira te individualnog dizajna te isti možemo napraviti kroz zajedničku komunikaciju prije same izrade. Kod izrade sitotiska važno je obratiti pozornost na spojeve, šavove i patentne zatvarače. Možemo Vam ponuditi opciju kombiniranja različitih tehnologija ukoliko nije moguće izvesti kompletan dizajn u jednoj tehnologiji. Sve navedene tehnologije tiska mogu se kombinirati na proizvodima. 

Smiley face  Smiley face

U odnosu na polo majice, tshirt majica najpopularniji je proizvod iz našeg asortimana ako je u pitanju sitotisak. Važno je napomenuti da je za izradu sitotiska potrebna količina kako bi se mogla formirati cijena obzirom da prilikom izrade postoje troškovi pripreme koje je potrebno ukalkulirati u cijenu i podjeliti sa brojem komada.  


Odredite boju konca za izradu Vašeg logotipa

Kod izrade sitotiska važno je definirati točne boje i broj različitih boja, ovisno o broju boja definira se i cijena samog tiska po poziciji. Pripremu za tisak potrebno nam je dostaviti u vektorskom formatu, nakon dostavljene pripreme kontaktirati ćemo Vas kako bi preciznije dogovorili pozicije i veličine logotipa. Ukoliko Vaš logotip nije moguće izraditi u nekoj od zahtjevanih tehnologija, preporučiti ćemo najbolju tehnologiju kojom možete očekivati najbolji rezultat.