Važna obavijest!

Poštovani kupci,

S obzirom na novonastalu, situaciju vezano za virus COVID-19, ovim putem Vas obavještavamo da će naša maloprodajna poslovnica za dolaske klijenata biti zatvorena od 16.03.2020. godine do daljnjeg.

Narudžbe i dalje zaprimamo putem Webshopa ili na telefon +385 1 3099 607 i mail info@prosco.hr.

Molimo Vas za razumijevanje radi prevencije i zaštite Vašeg i našeg zdravlja.


PLANAM Comfort pilot jakna visoka vidljivost

Proizvođač: Planam
Šifra proizvoda:2047
Raspoloživost: Na zalihi
624.90kn
Bez poreza: 499.92kn

Dostupne opcije

Količina

 
PDF

OPIS
Mrak i smanjena vidljivost tijekom dana su glavni čimbenici rizika pri radu na otvorenom bez obzira na godišnje doba. S tamnom, ne-reflektirajućom odjećom izlažete se nepotrebnim rizicima. Preventivna akcija! S zaštitnom odjećom ste uvijek na sigurnoj strani. To Vam osiguravaju reflektirajuće trake izrađene od 3M ™ Scotchlite ™ reflektirajućih materijala, koji se ponosno blista izdaleka kad svijetli, čime se osigurava učinkovitu zaštitu. Ovaj efekt je dodatno pojačan visokom vidljivosću odjeće. Još jedna prednost za ljeto je zaštita prema certifikatu o UV zaštiti "Protect 80", koja vam omogućava da ostanete na suncu 80 puta duže nego što bi inače bez zaštite. Sa svojim integriranim zaštitnim faktorom koji vašoj koži pruža optimalnu zaštitu. Pored sigurnosnih aspekata,postoje mnoge praktične mogućnosti visoke kvalitete koje koriste najbolje materijale te tako jamče kvalitetu na najvišoj razini.

Prozračna, vodootporna zahvaljujući premazu na poleđini i potpori na šavovima, prijenosna krznena obloga, mobilni džep, prijenosni rukavi s natkrivenim cifom, odvojivi ovratnik, full-length zip na prednjem dijelu, rukavima i džepovima, dva džepa na prsima sa preklopom, dva standardna džepa sa strana.

Informacije o proizvodu

Materijal
Vanjska tkanina: 100% poliester
PU premaz, šavovi vodonepropusni
Podstava: 100% poliester
Postava: 100% poliester
Reflektirajuća traka 3M ™ Scotchlite ™ reflektirajući materijal 8910 silver

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro