PLANAM Plaline treger hlače

Proizvođač: Planam
Šifra proizvoda:2520-2527
Raspoloživost: Na zalihi
300.96kn 376.20kn
Bez poreza: 240.77kn
Popusti vrijede samo za kupovinu u online trgovini

Dostupne opcije

Količina

 
PDF

Opis proizvoda

Linija PLANAM proizvoda karakterizira njihovu veliku raznolikost pogodnu za bilo koji posao ili vremensku situaciju. Ipak, uvjeti nisu uvijek konstantni. Ponekad je sunčano, ponekad pada kiša. Ponekad si vani, ponekad si unutra. U tom slučaju Plaline Radna odjeća dobar je izbor.Zbirka se sastoji od moderne radne odjeće koja je posebno vremenski otporna za hladnije dane. Idealna kombinacija za svako godišnje doba, bez obzira na vrijeme. Svi modeli impresionirati će Vas zahvaljujući modernom dizajnu, visoke kvalitete izrade sa kvalitetnim materijalima i brojnim dizajnerskim značajkama kao što je mnoštvo džepova. Radna odjeća izrađena je od inovativnih tkanina što čini odjeću posebnom za nošenje. Prozračne karakteristike dodatno osiguravaju izvanrednu tjelesnu klimu. Dizajniran u skladu s potvrdom o UV zaštiti "Protect 80", Plaline dodatno osigurava optimalnu zaštitu kože u ljetnim mjesecima. Na taj način ćete ostati na suncu 80 puta duže nego bez zaštite. Reflektirajuće trake napravljene od 3M ™ Scotchlite ™ reflektirajućih materijala osiguravaju dobru vidljivost i sigurnost u mraku. Rizik od nesreća znatno je smanjen. Još jedan bonus bod je certifikat prema Öko-Tex Standard 100, što jamči da se sve sirovine koriste - od tkanine do konca - te ne sadrže toksine i na taj način su posebni za Vašu kožu.
2 seta džepova, 2 džepa na koljenima, džep sa preklopom i zatvaračem na čičak na lijevoj strani, džep za mobilni telefon nalijevoj strani,prednji džep as preklopom i čičak zatvaračem,2 držača za olovke, elastični pojas, 2 džepa s preklopima i čičak zatvaračem na kuku, podesivi pojas s gumbom, reflektirajuće trake za zaštitu od smanjene vidljivosti. Ova stavka je certificiran kao zaštitu koljena u vezi s kneepad (članak broj 9901027) prema EN 14404 tipa 2, Razina 1.

Materijal
Glavna boja: 65 % polyester, 35 % pamuk ,prosječno 280 g/m², prozračan. Kontrast boja: 65 % polyester, 35 % pamuk, prosječno 280 g/m²
Sigurnosna svojstva: Reflektirajuće trake 3M™ Scotchlite™ reflektirajući materijal 8910 srebrni

Dodatno

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro
Slični proizvodi