Izbornik
Košarica

MASCOT ACCELERATE 4-way Stretch kratke radne hlače

MASCOT ACCELERATE 4-way Stretch kratke radne hlače
-15 %
MASCOT ACCELERATE 4-way Stretch kratke radne hlače
Dostupno:
Dan-a
Sat-i
Min
Sek
545,06kn
641,25kn
Bez poreza: 436,05kn
  • Model: 18149-511

Dostupne opcije

Ultimate Stretch Lightweight Water-repellent CORDURA®

Vodootporni višenamjenski rastezljivi materijal kombinira malu težinu s vrlo visokom izdržljivošću. Četverosmjerni rastezljivi materijal pruža jedinstvenu slobodu kretanja i udobnosti. Rastezljivi materijal može se industrijski oprati prema EN ISO 15797.
Pojas koji se formira prateći anatomiju tijela tako da podržava sve radne položaje.
Dodatni džepovi CORDURA®.

92% poliester / 8% elastolefina - 260 g / m²

Ima vodootporni završni sloj. Četverosmjerna rastezljiva tkanina lagana i vrlo izdržljiva. Tkanina se teško osjeća na koži i džepovi su integrirani u dizajn. Dvostruki šavovi na nogama i preponama. Niski struk. Pojasevi za remene. Preklopi na cifu. Prednji džepovi. Stražnji džepovi. Stezni džep s telefonskim džepom i preklopom sa integriranim držačem osobne iskaznice. 

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju
KOLAČIĆI
Kako bi Vam ponudili potpunu funkcionalnost na društvenim mrežama i personaliziranim društvenim medijima, tvrtka PROSCO od Vas tražimo da prihvatite kolačiće. Da biste dobili više informacija o ovim kolačićima i obradi Vaših osobnih podataka, provjerite naša Pravila o privatnosti i kolačićima. Tamo nudimo više informacija o funkcionalnosti kolačića te svrsi izvedbe i poboljšanja doživljaja PROSCO novosti i ponude. Prihvaćate li ove kolačiće i uključenu obradu osobnih podataka?. Izjava o privatnosti.