Izbornik
Košarica

Kemijski kišni program

Kemijski kišni program za prehrambenu industriju zauzvrat zahtijeva odjeću koja ne ugrožava higijenske postupke proizvodnje. Naša Flexothane Kleen tkanina može se prati na 95 ° C i u skladu je sa svim zahtjevima vezanim uz ponašanje u kontaktu s različitim simulantima hrane CE Direktive 1935/2004. Kemijski program sadrži različite artikle bilo da se radi o odvojenim kompletima kemijskih hlača i jakni te kemijskih kombinezona zaštita je zagarantirana. Svi proizvodi su certificirani i njihove norme prikazane su u tehničkom listu.

Proizvođač: Sioen Model: 5996A2DC1
Botlek je vrlo snažan i otporan na habanje, štiti od kemikalija, ulja i masti. Kombinezon koji je otporan na vodu i vjetar opremljen je fiksnim poklopcem i zatvaračem skrivenim ispod poklopca s nastavcima.Europski standardiEN 465: 1995ENV 343: 1998 / klasa 3-1Materijal: Chemtex - Dvostrani PVC oblož..
513,75kn
Bez poreza:411,00kn
Proizvođač: Sioen Model: 6203A2B07
Kombinezon Zürich s patentnim zatvaračem i dvostrukim preklopom i pričvršćivanjem na dodir pruža izvrsnu zaštitu od kemikalija, ulja i masti. Štoviše, vatro-otporna i antistatička tkanina je iznimno fleksibilna i podatna. Kombinezon ima fiksiranu kapuljaču i elastičnu manžetu za vjetar u rukavima i ..
1.065,69kn 1.602,00kn
Bez poreza:852,55kn
Prikazano 1 do 2 od 2 (1 stranica)
KOLAČIĆI
Kako bi Vam ponudili potpunu funkcionalnost na društvenim mrežama i personaliziranim društvenim medijima, tvrtka PROSCO od Vas tražimo da prihvatite kolačiće. Da biste dobili više informacija o ovim kolačićima i obradi Vaših osobnih podataka, provjerite naša Pravila o privatnosti i kolačićima. Tamo nudimo više informacija o funkcionalnosti kolačića te svrsi izvedbe i poboljšanja doživljaja PROSCO novosti i ponude. Prihvaćate li ove kolačiće i uključenu obradu osobnih podataka?. Izjava o privatnosti.