Izbornik
Košarica

Ostalo

Proizvođač: 3M Model: 3MV40
Peltor V40 šumarska kombinacija je savršena za poljoprivredu ili rad u prirodi. Posebno dizajnirana kako bi se mogla kombinirati sa zaštitom sluha ili ugrađenim komunikacijskim sustavom. Praktično rješenje za zaštitu lica i sluha, gdje je za rad potrebna kaciga. Širok raspon vizira i zaštite sluha o..
490,00kn
Bez poreza:392,00kn
Proizvođač: Protos Model: 2040010
Protos Integral kaciga, certificirana prema EN 397, EN352-3 i EN 1731, najbolje je pogodna za najteže operacije u najekstremnijim vremenskim uvjetima, od hladnoće i vlage do vrućih i suhih uvjeta. Zahvaljujući izvrsnoj ventilaciji, glava ostaje hladna i suha, a vizir omogućuje maksima..
1.580,00kn
Bez poreza:1.264,00kn
Prikazano 1 do 2 od 2 (1 stranica)
KOLAČIĆI
Kako bi Vam ponudili potpunu funkcionalnost na društvenim mrežama i personaliziranim društvenim medijima, tvrtka PROSCO od Vas tražimo da prihvatite kolačiće. Da biste dobili više informacija o ovim kolačićima i obradi Vaših osobnih podataka, provjerite naša Pravila o privatnosti i kolačićima. Tamo nudimo više informacija o funkcionalnosti kolačića te svrsi izvedbe i poboljšanja doživljaja PROSCO novosti i ponude. Prihvaćate li ove kolačiće i uključenu obradu osobnih podataka?. Izjava o privatnosti.