Izrada amblema

Izrada amblema po Vašoj želji

Nudimo uslugu izrade amblema za sve vrste djelatnosti (vatrogasna društva, sportska društva te ostale proizvode iz promo segmenta). Amblem se izrađuje prema grafičkoj pripremi koju je potrebno dostaviti prilikom upita. Ukoliko nemate grafičku pripremu za Vašu želju istu možete zatražiti od našeg tima za grafičku pripremu. 

Vrste amblema ... ???

Amblemi se koriste kada želite izraditi vlastiti grb koji se dodatno različitim tehnologijama može pričvrstiti na proizvod. Osim grbova popularni amblemi su funkcija djelatnika koja se može pričvrstiti na čičak te se na taj način jedno uniformiramo odijelo može korisiti za više različitih funkcija. Djelatnosti u kojoj se koriste funckije su javne ustanove poput policije, vatrogasnog društva pa do profesionalnog osoblja u kuhinjama i restoranima.


Smiley face    Smiley face


Pozicije i veličine Vašeg amblema

Osim grafičke priprema važno nam je da prilikom narudžbe odredite koja je veličina amblema koja je potrebna te koje su pozicije predviđene za Vaš amblem. Prednosti amblema u odnosu na strojni vez je mobilnost odnosno mogućnost mobilnog postavljanja ambelma na pojedini artikl i kasnije uklanjanje istog.