Pretraga članaka

MASCOT Radna odjeća – Novo u ponudi

Kvaliteta je namjerna strategija

Visoka kvaliteta proizvoda osigurava se kroz program tvrtke TESTED TO WORK, gdje su proizvodi prošli temeljitu kontrolu kvalitete prije, tijekom i nakon proizvodnje. Velika većina MASCOT proizvoda proizvedena je u vlastitim tvornicama certificiranih tvrtki u Vijetnamu i Laosu. U MASCOT-ovoj tvornici Vijetnama samo 70 ljudi zaposleno je isključivo radi provjere kakvoće proizvoda. Osim pozitivnog utjecaja na kvalitetu proizvoda, MASCOT-ove tvornice također pružaju kupcima priliku za odabir proizvoda proizvedenih u tvornicama s dokumentiranom društveno odgovornom proizvodnjom.

Ne samo proizvodi, već i rješenja

0 komentari na članke - pogledaj komentare
Pokrenuta suradnja Zavoda za unapređivanje zaštite na radu i tvrtke PROSCO

Nastavljajući radne susrete s hrvatskim proizvođačima i distributerima opreme za zaštitu na radu, predstavnici Zavoda za unapređivanje zaštite na radu susreli su se s Matejem i Marijem Krajnovićem, dipl. inženjerima strojarstva i stručnjacima zaštite na radu tvrtke PROSCO d.o.o. iz Zagreba. Direktor Matej Krajnović, rekao je da je tvrtka PROSCO d.o.o. osnovana s ciljem da postane vodeći distributer osobnih zaštitnih sredstava i industrijske opreme u Hrvatskoj.

Nastupamo na međunarodnim sajmovima, a način našeg poslovanja smo osuvremenili i prilagodili klijentima. Distributeri smo mnogih svjetski priznatih proizvoda kao što su Ansell, Planam, Aboutblu, Pfanner, Artra, za zaštitu glave, lica i dišnih puteva, radne odjeće, funkcionalne odjeće za različite djelatnosti i radne uvjete, radnih cipela, svih vrsta rukavica te raznolike industrijske opreme poput mjernih uređaja, vatrogasnih aparata te znakova sigurnosti. Pri tome posebnu pozornost pridajemo stalnom pružanju visoke kvalitete proizvoda i usluga svjesni značaja ovog područja za uspjeh poslovanja naših klijenata, zaključio je direktor Krajnović.

0 komentari na članke - pogledaj komentare
Planam zimska kolekcija
Za ovu i sljedeću zimsku sezonu u PLANAM kolekciji dodano je 5 novih proizvoda za zimsko razdoblje i dodatne nove boje za Glacier Pilot proizvode. Dakle, želimo zaokružiti postojeću kolekciju sa novim proizvodima te ju dovesti do savršenstva – prava odjeća za Vaše radnike bez obzira na vremenske uvjete i godišnje doba.

Zima 2015/ 2016
Idealno za prijelazno razdoblje je Shade jakna s mekim runom iznutra. Tu laganu jaknu također mogu nositi i žene sa jednako dobrim učinkom. Unit ženska Softshell jakna je najnoviji dodatak našoj širokoj ženskoj kolekciji u zimskom razdoblju. Reflektirajući cifovi za sigurnost u kombinaciji s prozračnosti da bude ugodan za nošenje.
Ako želite idealnu praktičnu jaknu imamo model Flare Parka: s puno džepova za držanje svih bitnih stvari i pribora. Suzdržan kontrast sa signalom žute boje čini njen izgled jako atraktivnim. Vodootporna tkanina neće vas ostaviti na kiši te će Vas poslužiti u vjetrovitom razdoblju pogotovo za rad na visinama.
Kombinacija 3 u 1
0 komentari na članke - pogledaj komentare
Radna odjeća vaših zaposlenika može biti porezno priznati trošak?

Vodite li računa o tome može li i radna odjeća vaših zaposlenika biti porezno priznati trošak? Kod nabave takve odjeće potrebno je zadovoljiti određene uvjete, a uvjeti se razlikuju ovisno o vrsti djelatnosti kojom se bavite. Tako odjeća koju ste predvidjeli kao radnu može biti potpuno priznati trošak, ali može biti i trošak bruto plaće ili čak oporezovan porezom na dohodak od kapitala. Više o poreznom tretmanu radne odjeće i obuće pročitajte u nastavku.

Zakon o poreznom tretmanu

Porezni tretman radne odjeće i obuće uređen je kroz više različitih Zakona, internih akata poput onih koje su donijeli Hrvatska odvjetnička i javnobilježnička komora, ali i Pravilnikom o posebnoj radnoj odjeći osoba koje na svojim radnim mjestima dolaze u neposredan dodir s namirnicama, sredstvima za održavanje osobne higijene, njegu i uljepšavanje lica i tijela (npr. kozmetičari, kuhari, konobari, zdravstveni djelatnici, komunalni djelatnici i sl.). Takve osobe obvezne su nositi posebnu radnu odjeću i obuću. Trošak nabave (uz odgovarajuću dokumentaciju) takve odjeće porezno je priznati trošak.

0 komentari na članke - pogledaj komentare
Prikazano 1 do 4 od 4 (1 Stranica)