PLANAM Highline radne hlače

Proizvođač: Planam
Šifra proizvoda:2320-2327
Raspoloživost: Na zalihi
200.00kn 222.30kn
Bez poreza: 160.00kn

Dostupne opcije

Količina

 
PLANAM Highline radne hlače 5 2
PDF

Radna odjeća nemora biti dosadnog dizajna. To dokazuje Highline kolekcija, koja je odlično ispunila zahtjeve moderne odjeće. Moderna, svježeg dizajna i uvjerljive kvalitete Highline kolekcija budi entuzijazam u nama. Odlične karakteristike odjeće stvorene su zahvaljujući dugotrajnom iskustvu tvrtke te primjenom visokokvalitetnih materijala i tehnologija.
Stroge provjere kvalitete koje provodi tvrtka ulijevaju nam sigurnost u njihove proizvode. Highline kolekciju karakterizira niz prednosti kao što su: Zaštita od grebanja, dugotrajnost, trostruki šavovi na kritičnim mjestima, i mnoge druge. Sve to doprinosi posjedovanju DIN EN ISO 6330 standarda.
Još jedna prednost Highline kolekcije svakako je "ÖkoTex" tehnologija koja nam jamči ekološki prihvatljivu proizvodnju. 2 seta džepova, 2 džepa na koljenima sa aplikacijom boje,kontrastne crta na otvorima i preklopima džepova, lijevo bedro džep s preklopom i čičkom za zatvaranje, elastični pojas, 2 zadnja džepa sa preklopima, okrugli pojas sa 7 prolaza za remen.
 
Informacije o proizvodu
Linija proizvoda : Highline
Workwear

Materijal            
Glavna boja sa aplikacijama: 65% polyester, 35% pamuk
285 g/m²
Kontrastne boje: 65 % polyester, 35 % pamuk
Ojačana tkanina, 320 g/m²

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!
    Loše           Dobro
Slični proizvodi