Izbornik
Košarica

PLANAM Highline radna kuta

PLANAM Highline radna kuta
-20 %
PLANAM Highline radna kuta
Dostupno:
Dan-a
Sat-i
Min
Sek
306,20kn
382,75kn
Bez poreza: 244,96kn
  • Model: 2350-2352

Dostupne opcije

Radna odjeća nemora biti dosadnog dizajna. To dokazuje Highline kolekcija, koja je odlično ispunila zahtjeve moderne odjeće. Moderna, svježeg dizajna i uvjerljive kvalitete Highline kolekcija budi entuzijazam u nama. Odlične karakteristike odjeće stvorene su zahvaljujući dugotrajnom iskustvu tvrtke te primjenom visokokvalitetnih materijala i tehnologija.

Stroge provjere kvalitete koji ulijevaju nam sigurnost u njihove proizvode. Highline kolekciju karakterizira niz prednosti kao što su: Zaštita od grebanja, dugotrajnost, trostruki šavovi na kritičnim mjestima, i mnoge druge. Sve to doprinosi posjedovanju DIN EN ISO 6330 standarda. Još jedna prednost Highline kolekcije svakako je "ÖkoTex" tehnologija koja nam jamči ekološki prihvatljivu proizvodnju.
2 džepa sa strane, 2 džepa s preklopom na grudima i zatvaranjem na čičak, aplikacija boje na desnom džepu, mobilni džep na lijevom rukavu, s čičak-podesivim rukavima, skriven prednji cif, ovratnik, 2 stražnja nabora, bočni prorezi.

Informacije o proizvodu  
Linija proizvoda: Highline Workwear
Proizvodna grupa: 2350
Materijal: Glavna boja sa aplikacijama: 65% polyester, 35% pamuk, 285 g/m²
Kontratne boje: 65 % polyester, 35 % pamuk
Platnena tkanina, 320 g/m²

Boja:
2716 - Crna
2352 - Antracit
2350 - Plava

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju
KOLAČIĆI
Kako bi Vam ponudili potpunu funkcionalnost na društvenim mrežama i personaliziranim društvenim medijima, tvrtka PROSCO od Vas tražimo da prihvatite kolačiće. Da biste dobili više informacija o ovim kolačićima i obradi Vaših osobnih podataka, provjerite naša Pravila o privatnosti i kolačićima. Tamo nudimo više informacija o funkcionalnosti kolačića te svrsi izvedbe i poboljšanja doživljaja PROSCO novosti i ponude. Prihvaćate li ove kolačiće i uključenu obradu osobnih podataka?. Izjava o privatnosti.