Za ovu i sljedeću zimsku sezonu u PLANAM kolekciji dodano je 5 novih proizvoda za zimsko razdoblje i dodatne nove boje za Glacier Pilot proizvode. Dakle, želimo zaokružiti postojeću kolekciju sa novim proizvodima te ju dovesti do savršenstva – prava odjeća za Vaše radnike bez obzira na vremenske uvjete i godišnje doba.

Zima 2015/ 2016
Idealno za prijelazno razdoblje je Shade jakna s mekim runom iznutra. Tu laganu jaknu također mogu nositi i žene sa jednako dobrim učinkom. Unit ženska Softshell jakna je najnoviji dodatak našoj širokoj ženskoj kolekciji u zimskom razdoblju. Reflektirajući cifovi za sigurnost u kombinaciji s prozračnosti da bude ugodan za nošenje.
Ako želite idealnu praktičnu jaknu imamo model Flare Parka: s puno džepova za držanje svih bitnih stvari i pribora. Suzdržan kontrast sa signalom žute boje čini njen izgled jako atraktivnim. Vodootporna tkanina neće vas ostaviti na kiši te će Vas poslužiti u vjetrovitom razdoblju pogotovo za rad na visinama.
Kombinacija 3 u 1

Cross Parka zimska jakna nudi Vam tri-u-jedan udobnost nošenja. 3-u-1 parka s unutarnjim runom, jakna koja se može nositi zasebno te je ujedno prozračna i vodootporna, dolazi u bojama smeđa / crna, antracit / crna i maslinasto / crna te tako ponudu čini jako raznolikom. Reflektirajuće aplikacije pružaju korisnicima dodatnu sigurnost.
Optimalna izolacija u ledenim niskim temperaturama je zajamčena sa Iso Jaknom: 3M ™ Thinsulate TM izolacija proizvodi toplinu, ali je ultra-lagana, što je naravno dodatna prednost svake zimske jakne. Steznici na rukavima s petljom za palac na unutarnjoj strani čine ju posebno ugodnom za nošenje, a reflektirajuće aplikacije osiguravaju da korisnik bude jasno vidljiv.

Klasična jakna u novoj boji: Gletscher Pilot kolekcija proizvoda je bila veliki favorit u ovoj godini. Uz postojeće boje sada smo dodali bijelu boju Gletscher Comfort jakne, Gletscher pilot Jakna i Gletscher pilot prsluk. Udobno runo u sivoj boji dodaje moderan kontrast. Kao što ste već navikli PLANAM se pobrinuo da uz koristan efekt sva oprema koju nose Vaši djelatnici bude modernog dizajna kako bi zadovoljstvo bilo potpuno.

PLANAM radna odjeća kvalitetna je i pouzdana već godinama. Sada smo korisnicima omogućili korištenje uz najvišu moguću kvalitetu i optimalnu sigurnost sa drugim novim segmentom odjeće: priborom. Saznajte sve što Vam je potrebno o brojnim dodacima koji su jednostavni za uporabu i ugodni za nošenje.
Kapa od laganog runa ima dvostruki obod za dodatnu zaštitu za vaše uši i čelo. Ona dolazi u šest različitih boja i dvije različite veličine kako bi Vam mogli ponuditi široki izbor dostupan za svakoga.