Izbornik
Košarica

Blog RSS Feed

31 Oct Osnovni vodič za kupnju radnih cipela
0 429
Radne cipele su jedne od najvažnijih kategorija zaštitne opreme te su dio opreme svakog radnika. Dizajnirane su da pružaju udobnost, sigurnost i zaštitu Vaše noge.Kako biste odabrali prave radne cipele koje su prilagođene Vašem poslu, u nastavku pročitajte koje je faktore potrebno uzeti u obzir.Koja razina zaštite je potrebna?U kakvim uvjetima se k..
01 Oct Odaberite radne rukavice koje će Vam pružati maksimalnu zaštitu
0 365
Nakon uganuća, druga najčešća ozljeda šake su posjekotine i opekline. Ništa ne može bolje spriječiti ove ozljede od visokokvalitetnih radnih rukavica. One smanjuju rizik od ozljede na radu i do 70%.  Zbog toga je potrebno odabrati prave radne rukavice koje će Vam pružiti maksimalnu zaštitu prilikom obavljanja poslova. Prilikom odabira, obratite poz..
25 May Mascot ADVANCED Rastezljive hlače
0 465
Zamislite da su hlače za posao tako udobne, nećete ih željeti skinuti. Hlače MASCOT® ADVANCED izrađene su od četverostrukog rastezljivog materijala koji pruža osjećaj krajnje slobode kretanja.Višenamjenski materijal kombinira kvalitetu rastezanja s malom težinom i velikom trajnošću. Nema više teških i krutih hlača za rad. Da li vam posao zahtijeva ..
05 Jun PROSCO i Zavod za unapređivanje zaštite na radu
0 273
Zavod za unapređivanje zaštite na radu u suradnji s tvrtkama PROSCO, Layher i AGRAM organizirao je 15. ožujka o.g. savjetovanje na temu „Uporaba skele u građevinarstvu“, na kojem je sudjelovalo stotinjak zainteresiranih dionika. Savjetovanju su prisustvovali stručnjaci zaštite na radu, koordinatori, predstavnici tvrtki ovlaštenih za poslove zaštite..
13 Dec Reakcija na alergene u rukavicama koje mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme
0 440
OBJAŠNJENJE ALLERGIJENe postoji lijek za lateks Tip I alergije. Iako je dobra ideja da se presele u okruženje bez lateksa kako bi se uklonio rizik od negativnih reakcija i da se minimalizira osjetljivost, došlo je do sve većeg broja slučajeva prijavljenih od djelatnika koji su razvili kemijske tipove alergija tipa IV nakon što su napravili promjenu..
05 Sep ANSELL predstavio ALPHATEC 58-735: novo inovativno rješenje koje pruža višestruku zaštitu ruku
0 246
4. lipnja 2018. - Iselin, NJ - Ansell, globalni lider u sigurnosnim rješenjima, najavljuje pokretanje AlphaTec® 58-735, nove inovativne nitrilne rukavice za višestruko rukovanje, nudeći neusporedivu kombinaciju kemijske i proturezne zaštite kao pružanje iznimne udobnosti. Razvijen je za uporabu u širokom rasponu industrijskih grana, uključujući kem..
16 Jun Uskoro u ponudi - Ansell 11-812 rukavica za rad na strojevima s rotirajućim dijelovima
0 228
OPIS PROIZVODAJednostavno oslabljene rukavice na višestrukim područjima s rizikom. Jedinstveni i patentirani pleteni dizajn omogućuje rukavici lakši lom na višestrukim područjima s visokim rizikom, što značajno smanjuje rizik od ozljeda ruku ako se rukavica uvlači u rotirajući alat.Vrlo tanak dizajn. Pruža izvrsnu taktilnost za korištenje čak i kod..
15 Nov MASCOT Radna odjeća – Novo u ponudi
0 202
Zaposlenici u obrtu, građevinarstvu i industriji čine velike zahtjeve za njihovom radnom odjećom. Prema izvještaju, MASCOT čini razliku tako što obraća pozornost na visoke zahtjeve korisnika radne odjeće. Istina o radnoj metodi tvrtke i sloganu “Testirano za posao”, proizvodi su uvijek razvijeni za ciljne skupine: »Ova metodologija osigurava da se ..
18 May U Zagrebu u prostorima tvrtke PROSCO održano savjetovanje „Zaštita na radu“
0 248
Podizati svijest, širiti znanje i dobru praksu, razvijati kulturu zaštite na radu, stvarati zdravu i motivirajuću radnu sredinu, preventivnim mjerama očuvati radnu sposobnost radnika, spriječiti nesreće, ozljede, profesionalne bolesti i bolesti povezane s radom ciljevi su koje želimo ostvariti. I ovo današnje savjetovanje, naslovljeno „Zaštita na r..
06 Mar Pokrenuta suradnja Zavoda za unapređivanje zaštite na radu i tvrtke PROSCO
0 266
Nastavljajući radne susrete s hrvatskim proizvođačima i distributerima opreme za zaštitu na radu, predstavnici Zavoda za unapređivanje zaštite na radu susreli su se s Matejem i Marijem Krajnovićem, dipl. inženjerima strojarstva i stručnjacima zaštite na radu tvrtke PROSCO d.o.o. iz Zagreba. Direktor Matej Krajnović, rekao je da je tvrtka PROSCO d.o..
16 Jan Ansell umanjio rizik od ozljeda ruku
0 247
Nakon što su saznali da se 33 posto ozljeda svih njihovih zaposlenika dogodilo na rukama, Master Plumbers Victoria tražili su od Ansella pomoć kod uvođenje obveznog pravila pri odabiru rukavica naučnika. “Kao rezultat toga, smanjili su ozljede ruku za 80% i uštedili 118.000 $ u troškovima upravljanja ozljeda u više od šest godina”, kaže Rod Tresidd..
16 Dec Ansell uvodi nove ALPHATEC® rukavice
0 251
16. prosinac 2015 – Iselin, NJ – Ansell, globalni lider u rješenjima za zaštitu, daje radnicima bolje prianjanje s novim AlphaTec 58-128, lagana dugačka rukavica s optimalnim performansama i fleksibilnosti za radnike izložene nadražujućim kontaktnim tekućinama na radnom mjestu.Nova rukavica ima Ansell GRIP ™ tehnologiju, koja nudi preciznije rukova..
Prikazano 1 do 12 od 14 (2 stranica)
KOLAČIĆI
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo i funkcionalnost pregledavanja. Izjava o privatnosti.