Izbornik
Košarica

ANSELL HyFlex 11-927 Zaštitne rukavice

ANSELL HyFlex 11-927 Zaštitne rukavice
ANSELL HyFlex 11-927 Zaštitne rukavice
147,00kn
Bez poreza: 117,60kn
  • Model: 11-927

Dostupne opcije

Prva HyFlex® rukavica sa zaštitom od rezanja, visokom otpornosti na ulje i posebnim gripom namijenjenim za nauljene dijelove. Idealne za rad s oštrim metalnim komponentama zalivenim uljem ili lubrikantom.
Patentirana Ansell Grip™ tehnologija koristi se mikroskopskim strukturama za upijanje ulja i vlage s površina dijelova i alata, pruža najnapredniju wet and oil grip  tehnologiju za dodatnu sigurnost i učinkovitost.
Dizajnirana je tako da su ¾ prekrivene nitrilnim premazom s gripom. To zadovoljava norme EN Level 4 zaštite od habanja i rastezanja te EN Level 3 zaštitom od rezanja.
Geometrija ¾ znači dodatnu zaštitu od izloženosti ulju i oštrim rubovima.
Prilagođenog su oblika te savršeno prijanjaju uz dlan. Zajedno s vrlo fleksibilnim polimerom i širokim rasponom veličina omogućuje veću agilnost.
Siva i crna boja na rukavici prikrivaju ostatke prljavštine od ulja.

PODRUČJA PRIMJENE
Rukovanje i sklapanje oštrih predmeta sa slojem ulja
Rukovanje obrađenim dijelovima sa slojem ulja
Montaža motora i prijenosnih pogona vlakova
Prešanje lakih metala
Strojarstvo i rad s metalima
Automehaničarske radnje

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju
KOLAČIĆI
Kako bi Vam ponudili potpunu funkcionalnost na društvenim mrežama i personaliziranim društvenim medijima, tvrtka PROSCO od Vas tražimo da prihvatite kolačiće. Da biste dobili više informacija o ovim kolačićima i obradi Vaših osobnih podataka, provjerite naša Pravila o privatnosti i kolačićima. Tamo nudimo više informacija o funkcionalnosti kolačića te svrsi izvedbe i poboljšanja doživljaja PROSCO novosti i ponude. Prihvaćate li ove kolačiće i uključenu obradu osobnih podataka?. Izjava o privatnosti.