Izbornik
Košarica

3M Peltor V40 Multisistem

3M Peltor V40 Multisistem
3M Peltor V40 Multisistem
490,00kn
Bez poreza: 392,00kn
  • Model: 3MV40
  • SKU: 13496

Peltor V40 šumarska kombinacija je savršena za poljoprivredu ili rad u prirodi. Posebno dizajnirana kako bi se mogla kombinirati sa zaštitom sluha ili ugrađenim komunikacijskim sustavom. Praktično rješenje za zaštitu lica i sluha, gdje je za rad potrebna kaciga.

Širok raspon vizira i zaštite sluha omogućuje mnoge kombinacije. Sustav se može prilagoditi po potrebi, jačanje sigurnosti, užitak i udobnost. Jednostavan je za instalaciju svih Peltor štitnika za uši s trakom za glavu. Viziri su CE odobreni.

Napišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju
Tagovi: 3m , peltor , v40 , multisistem , prosco , zagreb , cijena
KOLAČIĆI
Kako bi Vam ponudili potpunu funkcionalnost na društvenim mrežama i personaliziranim društvenim medijima, tvrtka PROSCO od Vas tražimo da prihvatite kolačiće. Da biste dobili više informacija o ovim kolačićima i obradi Vaših osobnih podataka, provjerite naša Pravila o privatnosti i kolačićima. Tamo nudimo više informacija o funkcionalnosti kolačića te svrsi izvedbe i poboljšanja doživljaja PROSCO novosti i ponude. Prihvaćate li ove kolačiće i uključenu obradu osobnih podataka?. Izjava o privatnosti.